Nyheter

Klädwebshopen öppen igen

  • 24 sep 2018

Från och med nu fram till och med 7 oktober finns möjligheten igen att beställa våra snygga tränings- och tävlingskläder.

Lägerfavorit i repris

  • 21 sep 2018

image: Lägerfavorit i repris

Vi åker även i år till Gävle och deras fina nya idrottshall på höstläger. Datum 9-11 november. Huvudtränare är den duktige, landslagsmeriterade, pedagogiske, supermångkamparen och f d DSK-aren Sebastian Ruthström. Här är inbjudan. Be there or be square!

Svealandsmästerskapen avgjorda

  • 17 sep 2018

image: Svealandsmästerskapen avgjorda

Regionsmästerskapen (för oss Svealandsmästerskapen) är den mest prestigefulla tävlingen man kan vara med på som friidrottande 13-14 åring (svenska mästerskap arrangeras i friidrotten först för 15- åringar och uppåt).

Stockholms Friidrottsförbund tar ut de ungdomar som ska representera stadslaget och på mästerskapet ställs våra ungdomar mot de bästa från Gästrikland (ja, trots att det ligger i Norrland), Dalarna, Närke, Södermanland, Uppland, Värmland, Gotland och Västmanland.

Årets utomhusmästerskap avgjordes i Tyresö och de fyra DSK-are som tagits ut; Erik och Viktor Skoglund samt Lucas och Victor Törnström, gjorde många fina resultat och lyckades till och med få kliva upp på prispallen!

 

Stark DSK-tradition fortsätter!

  • 17 sep 2018

image: Stark DSK-tradition fortsätter!

Det är kul med stafett! Vi hade två lag P15 3 x 800m och F13 3x600 med på Stafett-DM i Huddinge och de sprang verkligen bra.