Avgifter & Medlemskap

Medlemskap - enskild eller familj

Medlemsavgiften för kalenderåret 2023 är 300 kr för enskilda och 700 kr för familjer.

För att kunna vara familjemedlem måste man som medlem skapa ett familjekonto där familjens medlemmar finns kopplade. Något som du enkelt gör genom att logga in på (eller skapa ett) konto som du vill ska vara huvudkontot/masterkontot. Där kan du sedan lägga till befintliga medlemmar genom att ange deras personnummer och lösenord till medlemskontot. Du kan också under året lägga till nya medlemmar till ditt familjekonto. (Exempel, ett yngre barn som börjar i någon träningsgrupp).

Här nedan hittar du en manual hur det går till att skapa ett familjekonto.
Skapa familjekonto - manual

Vad är en familj?: Vi utgår alltid från mantalsskriven adress som är definitionen för familj inom svensk idrott.

Utöver medlemsavgiften tillkommer en terminsavgift för att vara med och träna i någon av våra grupper. Terminsavgiften för våra träningsgrupper hittar du under menyn Träna-Träningsavgifter. I avgiften ingår bl a anmälningsavgifter till arenatävlingar.

Fakturering och uppsägning av plats i träningsgrupp
Fakturering  av terminsavgiften sker via mail samma vecka som det första träningstillfället vid terminsstart. En plats i en träningsgrupp är aktiv så länge inte en uppsägning har gjorts. Vid terminsskifte flyttas alla automatiskt vidare till nästkommande termins träningsgrupp. Uppsägning av plats i en träningsgrupp meddelas via mail till kansli@dskfri.se. Eventuell återbetalning av betald avgift kan efter begäran ske, dock  med 50% avdrag för administration senast 1 månad efter terminsstart, därefter kan återbetalning inte ske.

Stödmedlem

Som stödmedlem är du direkt med och stöttar Danderyds SK Friidrottsförenings framtid. Ditt stöd ger oss ytterligare möjligheter att sträva framåt och nå fler framgångar. Som stödmedlem till Danderyds SK Fri är du med och bidrar till föreningens framgångar. Som stödmedlem kan du nyttja föreningens rabatt på löparskor hos RunnerStore.

Hur blir man stödmedlem?

Det finns två sätt (swish eller faktura):

1. Du kan bli stödmedlem genom att swisha 300 kr till klubbens swishnr: 123 005 23 81 och ange din mailadress som referens.  

2. Du kan också anmäla dig som stödmedlem genom att välja Skapa konto och sedan välja stödmedlem.