Kläder

För att slutföra en order måste du skapa ett konto eller logga in. Du kommer att bli skickad till inloggningssidan när du slutför din order.

DSK Friidrott tycker det är kul om så många som möjligt bär klubbens kläder på träning, tävling och fritid!

Två gånger per år (höst och vår) så öppnar vi upp webshopen via vår leverantör Trimtex. Vid dessa tillfällen kan klubbens medlemmar beställa de kläder som önskas direkt från Trimtex. Kläderna som beställs då, levereras lagom till inne-resp utomhussäsongen. 

Klubben har också ett eget litet lager med kläder. Lagret är främst till för nytillkomna medlemmar, medlemmar som vill börja att tävla samt medlemmar som växer fort. I klubbens webshop så kan du göra en beställning och få en faktura på kläderna, MEN du måste därefter kontakta karin@dskfri.se eller 0708-372036 och bestämma tid för uthämtning av kläderna som finns i måltornet på DaGy. 

Vi kan inte garantera att de kläder som är upplagda i DSK's webbshop verkligen finns på lagret, men vi försöker hålla lagersaldot uppdaterat.

Länken till Trimtex webshop (som endast har öppet ett par veckor på våren och ett par veckor på hösten): https://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/danderyds-sk/

OBS! Trimtex kläder kan kännas lite små i storlekarna så väljer du mellan en mindre eller större storlek så kanske du ska välja den större.