Medicinskt nätverk

DSK Friidrott har ett mycket starkt nätverk av specialister som stöttar våra aktiva i sin satsning men även föräldrar vid behov. Våra specialister har samtliga mycket lång erfarenhet av friidrott och är, tillsammans med våra duktiga tränare, en mycket stor tillgång för oss och är en stor del av våra stora framgångar de senaste åren.

 

Om du skulle bli skadad eller ha behov för förebyggande behandling av specialist rekommenderar DSK följande specialister där du som medlem har rabatt:

Idrottsläkare Dan Leijonwall

Här får du hjälp att diagnostisera och behandla idrottsrelaterade sjukdomar och skador, som uppstått i samband med träning eller tävling. Medlemmarna i DSK Friidrott har rabatt och förtur och får mycket snabbt hjälp i händelse av skada, ibland samma dag. Idrottsdoktorn är specialister på idrottsmedicin och har lång erfarenhet. 

Klicka här: Idrotttsdoktorn

Kiropraktor Fredrik Vare

Fredrik är legitimerad kiropraktor och har lång erfarenhet av friidrott och är specialiserad på idrottsskador.

Mer info och bokning - klicka här!

Nybesök 900kr, återbesök 900kr (exkl rabatt för DSK medlemmar)

 

 


 

Fysioterapeut Ebba Lago-Lengqvist

Bli fri från smärta! 
Få en fungerande kropp!
Öka i prestation!

Ebba Lago erbjuder korrektiv Rehabilitering & Prestationsökning främst genom Postural träning i Optimum Metoden​

-Rehabilitering med ett bestående resultat och som behandlar orsaken till besvären! 
-Behandling och Träning som återskapar naturlig hållning och ett naturligt rörelsemönster!
-Återkom till dina aktiviteter och din träning samt öka i prestation!

​"Som Legitimerad fysioterapeut i över 25 år inom primärvård har jag funnit att korrektiv rehabilitering mot naturlig hållning och ett naturligt rörelsemönster är det mest effektiva för att minska och eliminera smärta samt att förbättra funktioner i kroppen."

För medlemmar i DSK erbjuder Ebba följande:

Ebbas ungdomspris är 1295kr och hon lägger då minst 90 min på att lösa problematik. Men i DSK Friidrott så ingår det två besök för samma pris. 

Klicka här: Ebba Lago

Det finns mycket information om hälsa och medicin på Friidrottsförbundets sida FriskFriidrott: https://www.friskfriidrott.se/