Sponsorer

Eways blir Guldsponsor till DSK Friidrott!Fr vänster: Bo Wikmark, Niclas och Petra Sahlgren, Lars Davidsson

Eways har i dagarna skrivet på ett Guld Partnerskap tillsammans med DSK Friidrott.

Partnerskapet är en investering för båda parter, där DSK Friidrott och Eways kan dra nytta av varandras starka varumärken i olika sammanhang.

Eways är en snabbväxande, oberoende ladd operatör som hjälper samhället att ställa om till fossilfrihet genom att göra det lätt att köra elbil. Petra & Niclas grundade företaget vid köksbordet i Stocksund 2015, efter många och långa diskussioner om det nya fossilfria samhället. Eways är idag en ledande, oberoende ladd operatören med 6000 smarta ladd punkter över hela landet.

Eways har kontor i Stockholm, Ängelholm, Göteborg, Karlstad och Uppsala och teamet består av ingenjörer, entreprenörer, säljare, tekniker, ekonomer och servicepersoner med olika erfarenhet, bakgrund och kompetens. Det som förenar oss alla är förändringsviljan och tron på en fossilfri framtid.

Eways kommer även att komma med ett erbjudande som riktar sig till oss medlemmar i klubben, besök gärna vår hemsida och hålla utkik. 

(på bilden fr Vä: Bo Wikmark (DSK), Niclas & Petra Sahlgren (eways) och Lars Davidsson (DSK))

Vi söker fler sponsorer!

DSK verksamhet bedrivs i stor utsträckning av ideella krafter och vi är beroende av sponsorer för att finansiera vår verksamhet. Vi håller låga avgifter för att locka så många som möjligt men avgifterna täcker inte alla utgifter för tränare, hallar, material etc.

Om du äger ett företag eller har möjlighet att påverka beslut om sponsring där du jobbar hoppas vi att du tänker på DSK Friidrott! Kontakta Anders Jonsson (anders@dskfri.se) för mer info.

Eways

Besök Eways

Gräsroten

Besök Gräsroten

Bogfelts

Besök Bogfelts