Nyheter

Terminsavslutning med elittränaren

  • 16 dec 2017

image: Terminsavslutning med elittränaren

Terminen 2017 för grupp 4 och 5 avslutades på Bosön med ett träningspass med gästtränaren Brett Robinson. En australisk sprinter och elittränare som bl a tränar flera paralympier.

Luciaspel med klubbrekord

  • 15 dec 2017

image: Luciaspel med klubbrekord

Helgen 8-10 december arrangerades Luciaspelen i Sätrahallen av IFK Lidingö. Vi DSK-fans bjöds bland annat på en fin stafettinsats, många medaljer till bröderna Törnström och ett klubbrekord i höjd av Alexander Ludwigs.

DSK visade framfötterna i Göteborg

  • 14 dec 2017

image: DSK visade framfötterna i Göteborg

Tretton taggade och härligt positiva atleter gjorde årets tävlingsresa till Göteborg till ett minnesvärt äventyr. Våra två stafettlag sprang så man blev tårögd och i föreningstävlingen kom vår lilla trupp på plats elva av 75 deltagande föreningar!

Många debuter på SAYO Indoor

  • 11 dec 2017

Genom att låta våra tränare vara på plats när SAYO Indoor avgjordes i vår närmsta inomhushall så var det många av våra yngsta atleter som valde att ställa upp. Många gjorde sin första tävling och alla kämpade storstilat. Philip Persson -07 sprang även 600m på nytt mästerskapsrekord!

PJ avtackad på Bosön!

  • 9 dec 2017

image: PJ avtackad på Bosön!

Inför ett stort antal både unga och rutinerade DSK:are fick PJ springa ett symboliskt ärevarv på Bosön med en stafettpinne i guld. Efter 16 år som huvudtränare lämnar nu PJ över stafettpinnen till oss andra att fortsätta utveckla verksamheten i samma anda som han byggt upp den, med nyckelorden: Glädje, Sundhet och Utveckling! Tack PJ!!