Nyheter

Victor och Lucas levererade fantastiska resultat på U18 EM i Jerusalem

  • 22 jul 2022

Victor och Lucas var två av 33 svenska ungdomar som var uttagna till U18 EM i Jerusalem. Det blev två fin-fina placeringar för våra Danderyds-killar. Victor blev 4.a efter en grym mångkamp i värmen i Jerusalem och Lucas blev 5.a på 400m efter att ha haft lite otur med heat-indelning och ban-lottning. Sverige tog sammanlagt 5 medaljer, och U18-EM i Jerusalem blev en av Sveriges bästa internationella tävlingar på ungdoms- och juniornivå någonsin. Sverige blev även totalt 7.a i poängtabellen så sammantaget en grymt bra tävling av våra svenska ungdomar. DSK fick även med vår coach till UEM. Nil de Oliveira blev uttagen att hjälpa killarna och tjejerna som var uttagna i sprint och häck.

Victor och Lucas uttagna till Ungdomsfinnkampen!

  • 10 jul 2022
  • Tävlingar

Victor och Lucas Törnström uttagna att representera Sverige i Ungdomsfinnkampen!

Lucas kommer att springa 400m och Victor kommer att tävla i Trekampen. Spännande även att båda är uttagna att springa stafetten på 4x400m för det svenska laget.
Stort GRATTIS och lycka till!

Markus Brodin är uttagen till landslaget!

  • 3 jul 2022

Markus är uttagen att representera Sverige i Nordiska Juniorkampen 19 år! Markus är uttagen att springa i 4 x 400 m laget. Markus som ligger 3:a i Sverigestatistiken för 19-åringar tar en välförtjänt plats i P19-landslaget.

Stort grattis Markus!