Lägerfavorit i repris

  • 21 sep 2018

image: Lägerfavorit i repris

Vi åker även i år till Gävle och deras fina nya idrottshall på höstläger. Datum 9-11 november. Huvudtränare är den duktige, landslagsmeriterade, pedagogiske, supermångkamparen och f d DSK-aren Sebastian Ruthström. Här är inbjudan. Be there or be square!

Bästa DSKare!

Kul att vi redan fått anmälningar till vårt höstläger (inbjudan längre ned i detta mail), tyvärr har vi haft lite tekniska problem, så det har ej gått att anmäla sig via hemsida, men nu ska det fungera J

Vi har även goda nyheter att huvudtränare till höstlägret i Gävle blir Sebastian Ruthström. Sebastian började sin friidrottskarriär i Danderyds SK och är idag en av meriterad mångkampare, som har tagit flera USM guld och även ett antal silver och brons och varit med i JEM och JVM. Jätteroligt! Ni känner säkert även igen namnet i listan över våra klubbrekord!

In och anmäl dig på hemsidan  https://www.dskfri.se/trana/lager/

Glöm ej att det är viktigt för DSK att ni säljer Coop-häften. Förutom att det är en bra chans för dig att få ett lägre pris för lägret, är det även ett bra sätt att stödja DSK Friidrott. 50% går till dig personligen (för delbetalning av ex. läger) och andra 50% går till DSKs barn- och ungdomsverksamhet. De som köper häftet, som bara kostar 100 kr, får rabatter till ett värde av över 500 kr. Verkligen en WIN WIN för alla!

Ses i Gävle!

Med vänliga hälsningar,
Lena Törnström

 

Hej friidrottsvänner,
Här är inbjudan till höstens traditionella och mycket uppskattade träningsläger med  DSK-friidrott 8-10 november 2018.   

I år gör vi en favorit i repris och åker till Norrland, närmare bestämt till Gävle där en av Sveriges nyaste och finaste inomhushallar för friidrott finns. Vi var ju där första gången förra året och det var en fantastisk hall!

Lägret vänder sig till aktiva i grupp 4-5, samt de barn födda 06-07 i grupp 3 som tävlar och tränar flitig.

Vi kommer att åka från Danderyds Gymnasium vid ca 15-tiden på fredagen för att vara åter på söndag kväll vid sex-sju-tiden. Vi bor i flerbäddsrum på hotell. I år har vi valt ett annat hotell som har trevligare gemensamma utrymmen samt inomhuspool :-)

Det blir två träningspass per dag plus andra aktiviteter.

Lägret subventioneras av DSK  och kostar 1.500  kr per person. Då ingår transport, träning, boende 2 x frukost, 2x lunch, 2x middag (Obs ej middag på söndagen)  samt någon/några aktiviteter vid sidan av träningarna.

För att komma ner i pris är det ju ett utmärkt tillfälle att sälja Coophäften. 50 kr per häfte går då till dig. Hör av dig direkt till Anders@dskfri.se och berätta hur många häften ni vill ha.

Vi har bokat 38 platser  32 ungdomar + 6 ledare  och "först till kvarn gäller". Anmälan stänger annars 21 okt.

Du anmäler dig genom vår hemsida https://www.dskfri.se/trana/lager/

Hoppas så många som möjligt kan följa med!