Veckans Gren v 21

• 30 maj 2020

Veckans gren fortsätter, denna vecka med höjd, kort häck och medeldistans.

På onsdagen var det meningen att höjdtävlingen skulle genomföras, men eftersom himlens alla portar öppnade sig med hagel, regn och åska en kort stund före tävlingsstart så sköts tävlingen upp till torsdagen. Noah Busch gjorde då tävlingsdebut i höjd och seglade över fina 157 i sitt sista försök. Bland de tre 07:orna så blev Filip Wessel vinnare efter en duell med Alexander Kronqvist.

På lördagen anmälde sig ett gäng ungdomar att springa 60 m häck (PF13 och yngre) och 80 m häck (PF14 och äldre). Kul att så många vill tävla, några är rutinerade på tävlingsbanan och några är nyare. Veckans Gren är ett bra tillfälle att testa att tävla under enklare former.

De korta häckloppen varvades med 600 och 800 meters lopp. Det blev några riktigt bra medeldistanslopp med fina tider. I det ”äldsta” loppet deltog även några löpare från Lidingö och en löpare från Hellas. Kul med besök från några närliggande klubbar nu i Corona tider.