Följ med på Bauhausgalan!

  • 23 maj 2018

image: Följ med på Bauhausgalan!

DSK Friidrott har fått ett fint erbjudande från Bauhausgalan och Diamond League att till ett mycket rabatterat pris gå och se friidrott i världsklass!

DSK Friidrott kommer att tillsammans med föräldraledare åka till Bauhausgalan och vi vill gärna att så många som möjligt av klubbens barn och ungdomar och föräldrar följer med! Det blir en heldag i friidrottens tecken för att ge inspiration till våra barn och ungdomar som tränar och tävlar i friidrott.
 
I år kommer, bland många andra, vår svenska världsstjärna i stavhopp Armand Duplantis och världens snabbaste man Christian Coleman att tävla. Flera svenska stjärnor är på plats för att möta världseliten, Lovisa Lindh på 800 m, Kaddi Sagnia i längd och  Daniel Ståhl i diskus.

Dessutom kommer Edel Amores från Kuba, att delta på 100m! Edel har just börjat träna med oss i DSK!! Han är född -98 och är riktigt snabb, kom 8:a på 200m på ungdoms-VM 2015!

Det är riktigt kul att se friidrott på hög nivå på plats och på Stockholms anrika Stadion så kommer man de tävlande nära.

Biljetterna kostar 50 kr för barn o ungdom och 100 kr/vuxen och du beställer dem i vår webshop här:  Bauhausbiljetter!  Boka dina biljetter senast 27/5!
 
All information om galan hittar du här: http://bauhausgalan.se/ och i bif folder.
Datum: söndag 10 juni
 
Huvudtävlingarna börjar kl. 15, men i anslutning till seniortävlingarna så anordnas det tävlingar för barn i åldern 2008-2004. Tävlingarna består i år av 60 m/80 m samt mixstafetter 4x200 m. DSK Friidrott har ambitionen att ställa upp med några stafettlag, mail om detta skickas separat.

Om du har frågor om tävlingen, stafetterna eller annat maila till Karin.Sundberg@hotmail.se
 
Vi ses på Bauhausgalan!