Inbjudan Ålandslägret 2018

  • 6 mar 2018

image: Inbjudan Ålandslägret 2018

Nu har anmälan till Ålandslägret öppnat, datum i år är 25-27 maj och det vänder sig till barn födda 2004-2007. Sista anmälningsdag 2 april.

Hej friidrottsvänner,
 
DSK friidrott arrangerar årets traditionsenliga träningsläger på Åland den 25-27 maj. Lägret är för ungdomar födda 2004-2007 som tränar regelbundet.
Ni kommer att samlas vid 12-tiden på Danderyds gymnasium och åka minibuss/bil via Grisslehamn och Eckerölinjen på fredag eftermiddag (notera ev. behov av ledighet från skolan). Ni kommer tillbaka till gymnasiet före kl 21 på söndagen. Boendet kommer att vara på enklare hotell i Mariehamn. Ni hinner med ett flertal träningspass, på den fina Wiklöf Holding Arena samt den idylliska Hammarvallen men även terränglöpning i ”naturen”. På söndag besöker ni det fräscha äventyrsbadet Mariebad.
 
Lena Törnström är huvudledare men fler ledare behövs om detta läger ska bli av. Hör av er till mig ifall ni är intresserade. Ledaruppgifter är typiskt att se efter och transportera barnen samt vid behov bistå tränarna. Ingen friidrottsbakgrund behövs. För ledare är lägret gratis.
 
Pedagogiska och kunniga elitaktiva Arvid Friberg och Valentin Strohkirch är tränare.
 
Anmälan sker genom vår hemsida https://www.dskfri.se/trana/lager/ samt insättning av lägeravgiften på 1.500 kr per barn. I denna avgift ingår även alla måltider från och med middag på fredag till och med middag på söndag.

Sista anmälningsdag är den 2 april. Notera att anmälan är bindande, ingen återbetalning av anmälningsavgiften sker för återbud som sker senare än 15 april.
 
Om du har frågor om lägret kan de ställas till undertecknad.
 
Titta så trevligt vi hade det ett tidigare år: http://www1.idrottonline.se/DanderydsSK-Friidrott/Trana/Lager/Aland2014/
 
Med vänlig hälsning
 
Ludwig Jonsson
Danderyds SK Friidrottsförening
ludwig.jonsson@ericsson.com
Tel: 073 0311 898

 

Tränare är Arvid....

..och Valle.