image: Rapport från Hammarbyspelen

Klubbrekord av Viktor!

Hammarbyspelen, Sätra 27-29/1 2017

Bilden ovan. Klarorna Rådbo och Nolemo samt Jeanne Lindestam, så såg F17-prispallen i höjd ut.

Det var full fart i Sätrahallen i dagarna tre när årets Hammarbyspel avgjordes. Tävlingen var även DM för P/F17 och vi hade två atleter som visade att de är i absoluta Stockholms-toppen: Philip som hoppade längst av alla 08-or och Nils som blev tvåa på nytt pers på 400m.

Snabba tjejerna Linnea Samuelsson och Sophie Okejeme lyckades båda ta sig till final på 60m i F14 respektive F13. Väl där blev Linnea fyra och Sophie tvåa, superbra! Lucas Törnström hade också en fantastisk tävling med inte mindre än fem pallplatser.

Avslutningsvis Karin Sundbergs rapport från P13 600m:

Viktor lyckades efter många försök ta sig förbi den mycket snabba Oxelösundskillen Linus Jansson. Erik drog upp farten och höll ledningen länge innan han på sista varvet blev omsprungen av Viktor och Linus. Viktor putsade på sitt personliga rekord till 1.43,98 och lyckades också ta klubbrekordet på den tiden. Erik putsade sitt pers på 600 m med många sekunder (typ 8s). Kul och fartfyllt lopp! Kul också att Markus Brodin är tillbaka. Tre DSK:are bland de fyra bästa!

Oxelösunds Linus Jansson till vänster om de som han hamnade mellan i 600m-loppet; Viktor och Erik.