Fast T-shirt Dam

För att slutföra en order måste du skapa ett konto eller logga in. Du kommer att bli skickad till inloggningssidan när du slutför din order.
image

Fast träningströja är vår kompromisslösa toppmodell! Perfekt till träning som löpning, friidrott, cirkelträning, crossfit och spinning. T-shirten är gjord av marknadens bästa funktionsmaterial för att skapa en suverän tröja som har mycket elastiska egenskaper och är mycket lätt, bara 95 gram i storlek L. T-shirtens material är mycket snabbtorkande och ventilerande, den har dessutom stora ventilationspaneler i ryggen och under ärmarna så att det snabbt transporterar bort svett från kroppen och ger en mer behaglig träningsupplevelse.

Fast träningströja har en tight passform och med de elastiska egenskaperna är den verkligen fantastisk att bära. T-shirten har även en ögla i nacken som håller sladden till hörlurarna på plats om du vill lyssna på musik under träningen. Produkten har testats och godkänts under extrema förhållanden under Race Across America, där materialen utsattes för så höga temperaturer som 43 grader Celsius på distansen 4800km på 8 dagar.

Denna produkt har tight passform. Produkten ska sitta tight på men inte nödvändigtvis på hela kroppen. Det finns utrymme för rörelse och produkten kan sägas passa de flesta människor.

Framsida

Baksida

467 kr
OBS! Beställningsvara
Lagersaldo 0
Artikelnummer 50123-01
Benämning 3120

st
Dela